top of page

Titrat qesharake të Vitit të Ri në rrjetet sociale
1. Mezi pres të kontrolloj-alt-fshij (control-alt-delete) 2020, dhe të filloj përsëri.

2. Një falënderim i madh për bukën e bananes dhe pantallonat e gatimit që më ndihmuat të kaloj vitin 2020.

3. Ora 21:00 është mesnata e re

4. Koha për të ndryshuar pantallonat e gatimit me pantallonat e festës.

5. Ndonjëherë gjithçka që na duhet është një fillim i ri. Dhe shampanjë. Shumë shampanjë.

6. “Faleminderit …”. - Vetëm në vitin e Ri

7. Vit i ri, i/e njëjtë unë.

8. Vetëm këtu për shampanjë.

9. Prisni një vit të zgjuar? Kështu ishte vitin e kaluar.

10. 365 ditë të reja. 365 justifikime të reja.

11. Mund të gjitha problemet tuaja të zgjasin për sa kohë që zgjidhjet tuaja mbesin.

12. Unë jam akoma i njëjti person që isha vitin e kaluar - tani jam vetëm në pritje.

13. Nuk mund ta besoj që ka kaluar një vit që kur u bëra një person i ngjashëm.

14. Kurseni ujë, pini shampanjë.

15. Unë do të hiqja dorë nga të gjitha zakonet e mia për vitin e ri, por më pas u kujtova se askujt nuk i pëlqen lënësi I zakoneve.

16. Do të humbja peshë për rezolucionin e Vitit të Ri, por e urrej humbjen.

15 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page