top of page

Titra frymëzues të Vitit të Ri në rrjetet sociale
1. 2021 do të jetë viti im.

2. 12 kapituj të rinj, 365 mundësi të reja.

3. Koha më e mirë për fillimet e reja është tani.

4. Viti juaj i Ri qoftë me shkëlqim.

5. Ja 12 kapituj të rinj!

6. Ajo që po vjen është më mirë se ajo që po ndodh.

7. Faqja 1 nga 365.

8. Viti i Ri. Ndihet e re. Shanse të vjetra. Shanse të reja.

9. Viti i Ri. Qëllime më të mëdha.

10. "Me ditën e re vjen forcë e re dhe mendime të reja." —Eleanor Roosevelt

11. "Pavarësisht se sa e vështirë është e kaluara, ju gjithmonë mund të filloni përsëri." - Jack Kornfield

12. "Brohoritje për një vit të ri dhe një shans tjetër për ne për ta bërë atë të drejtë." —Opra Winfrey

13. “Për fjalët e vitit të kaluar i përkasin gjuhës së vitit të kaluar. Dhe fjalët e vitit të ardhshëm presin një zë tjetër ”. —T.S. Eliot

14. "Sot është vendi ku fillon libri juaj. Pjesa tjetër është ende e pashkruar." —Natasha Bedingfield, "E pashkruar"

15. "Ka gjëra shumë më të mira përpara se ato që lëmë pas." —C.S. Lewis

16. "Nesër është faqja e parë bosh e një libri me 365 faqe. Shkruaj një të mirë." —Brad Paisley

17. "Shkruajeni në zemrën tuaj se çdo ditë është dita më e mirë e vitit". —Ralph Waldo Emerson

18. "Më e mira është ende për të ardhur." - Frank Sinatra, "Më e mira është akoma për të ardhur"

26 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page