THASHETHEME TË VËRTETA


Vullnet Mato

THASHETHEME TË VËRTETA

Tregim

Amela ishte një mësuese simpatike, topolake dhe buzagaze, që po u afrohej të tridhjetave. Kishte kaluar një ado