top of page

Strategji në rritje të „Big Boss Services“ UK Ltd
Kompania shqiptare „Big Boss Services“ UK Ltd, ka emetuar disa strategji të reja për të arritur qëllimin nërritje të saj. Këto strategji janë bazuara në atë që Shoqata e Produkteve të Ndërtimit (CPA) parashikon që prodhimi në industri do të rritet me 4,3% të fortë në vazhdim. Duke demonstruar sërish qëndrueshmërinë e „Big Boss Services“ UK Ltd, sikurse të gjithë ndodhitë në sektorit të ndërtimit, pas gjithçkaje me të cilën u përball që nga viti 2020 kjo ndërrmarje strategjike ka parësore efektivitetin, cilësinë, dhe përzgjedhjen e elementin profesional me të cilin kjo kompani operon. Kjo është kryesorja që e bën „Big Boss Services“ UK Ltd në tërë hapësirën e vetë të ndërtimit të rritet. „Të dish se si të zgjerosh kompaninë tënde të ndërtimit është thelbësore,“ – thuhet nga drejtuesi i kësaj kompanie, Gazmend Cufaj, i cili ndan disa nga strategjitë kryesore për veprim.

E para me të cilën tashmë kjo kompani operon është ajo që e bën të mendoj dhe të rishikoj fuqinë punëtore, aftësitë, diversitetin dhe përkushtimin në ndërtim. Pos fjalëve dhe përkuhstimit të kësaj strategjie ne mësojmë se „Si drejtues të kompanive të ndërtimit, duhet të mendojnë jashtë kutisë kur bëhet fjalë për rekrutimin. Rolet dixhitale, të menaxhimit të projekteve dhe ndryshimeve, financave, burimeve njerëzore dhe dizajnit mund të plotësohen nga jashtë sektorit, ku u jep mundësinë të provojnë kompanitë e teknologjisë, prodhimtarinë, telekomit, industritë e softuerit e të tjera“.

Strategjitë e tjera të „Big Boss Services“ UK Ltd lidhen dhe me fatet që tashmë janë publikuar në vazhdën e vlerave që transmeton kjo kom-ani në tërë evidentimin dhe ecurinë e saj. Ajo që mbetet jetike dhe gjithnjë angazhuese është gjithmonë vlerësimet që vijnë nga klientët dhe nga ata me të cilën kjo kompani kryen punët e saj me profesionalizëm. Kohë më parë midis shumë emrave që u renditën në shtrimin e vlerave reale të kësaj kompanie ishte një nga emrat më të dëgjuar në politikën britanike, Sir Mark Trevor Phillips. Sir Mark Trevor Phillips foli publikisht dhe tha fjalët më të mira për z Gazmend Cufaj, „Big Boss Services“ UK Ltd dhe stafin e saj. Gjithashtu ai fiksoi si kujtim dhe disa fotografi që flasin ende shumë në lindheje me këto strategji të „Big Boss Services“ UK Ltd.

35 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page