top of page

SHQIPTARËT


HARALLAMB KOTA

SHQIPTARËT

Festojmë,

Në trojet tona,

Në liri.

Ngrohemi,

Së bashku,

Në një diell.

Ëndërojmë,

Bashkimin,

Si thoi me mishin.

Kërkojmë,

Trojet e Gjergj Kastriotit,

Skënderbeut.

Kushtuar 17 shkurtit 2008,Ditës së Shpalljes Pamvarise Kosovës.

Tiranë me ,17.02.2020


SERVILI


Ç'do ditë,në punë kur vjen,

Me përkulje ,

Vetëm drejtorit,

Mirëmëngjez i thotë.

Është i gjatë dhë shkutohet ,

Veç njeri të mos e shoh,

Eshte i shkutër dhe zgjatohet,

Veç eprori që ta shoh.

Mund të jëtë bukurosh ,

Shëmtohet kur bërtet drejtori,

Mund të jetë i shëmtuar

Ngazëllehet kur qesh eprori.

Janar 1983


28 views0 comments

Komentar


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page