top of page

Shqipëria në Ekspozitën Filatelike ,,CINISELLO -2019,, ITALIAShqipëria në Ekspozitën Filatelike ,,CINISELLO -2019,, ,ITALIA

Nga: Lorenc Kaçulini

Kryetar i Degës Shoqatës Filatelike ShkodërNga data 11-13 Tetor 2019 në Itali u zhvillua ekspozita filatelike ndërkombëtare Cinisello- 2019 n Milano, Itali. Në këtë ekspozitë Shqipëria u përfaqësua nga autori i librit filatelik Hysen Dizdari.

Pjesëmarrja dhe konkurimi i Filatelisë Shqiptare është një arritje me rëndesi që tregon se filatelia shqiptare, po zhvillohet dhe është prezente dhe po konkuron krahas vendeve të tjera të Bashkimit Europian me dinjitet dhe profesionalizëm.Në këtë ekspozite filatelike autori Hysen Dizdari u përfaqësua me katër libra ne fushën e filatelisë Shqiptare, që u vlerësuan me Medaljen “Vermel” dhe “Vermel Grand”, si më poshtë : -Gjergj Kastrioti Skendërbeu në pullat shqiptare 1913-2017.; Arkeologjia në pullat shqiptare 1913-2018 etj. Pjesmarrja dhe përfaqësimi i Shqipëris në këtë ekspozite filatelijke ,eshte nje arritje për tërë filatelin shqiptare dhe veçanarisht për autorin Hysen Dizdari .

Prandaj ne shokët ,kolegët dhe filatelistët shqiptare per këto arritje i Urojme autorit Hysen Dizdari ,suksese të mëtejshme në ekspozitat e ardhëshme filatelisë.25 views0 comments

Comentarios


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page