SHËNDETI MES TREGUT DHE SOLIDARITETIT...


Dr Shefqet Deliallisi

Iniciativa private, tregu i lirë, konkurrenca, privatizimet shpesh paraqiten si “çelësi i artë” për zgjidhjen e problemeve të sistemit shëndetësor. Sigurisht që është një kundërpërgjigje radikale ndaj super-centralizimit të sistemit që lamë pas, apo ndryshimeve mbresëlënëse në sektorë të tjerë, në sajë