top of page

Sa rrugëtim i gjatë, sa rrugëtim i shkurtër...!


Data 10 qershor 2023: Sa rrugëtim i gjatë, sa rrugëtim i shkurtër...!

* * * Kur vjen dhjetë qershori Këndoni pandërprerë Sepse edhe tash Shtegtojnë kohërat e etura

Kur vjen qershori Edhe qeshni edhe qani Por shpirtin mos e ligështoni Për mashtrimet që i bën bota... (©S. B.)

29 views2 comments

2 comentarios


Sejdi Berisha

Ju faleminderit për respektin dhe për fjalët komentuese kaq me peshë e rëndësi të veçantë, i nderuari mik, krijues dhe studiues i palodhshëm z. Fatmir Terziu. Krijimtaria e juaj edhe letrare mbase edhe shkencore dhe hulumtuese, është një dhuratë që ia ke dedikuar kombit por edhe shoqërisë dhe njerëzimit në përgjithësi. Mendimi i juaj i mprehtë, me peshë dhe me përkushtim shumëdimensional, por edhe gatishmëria për t’i mbështetur krijuesit dhe intelektualët, ka bërë që t’ia afirmoni vlerat krijuese të shumë e shumë njerëzve të penës, shkencës, të historisë dhe të fushave të tjera. Andaj, ky urim i juaj sot ka peshën e respektit jo vetëm për mua dhe punën time, por reflekton kontributin tuaj në të gjitha fushat që kanë…

Me gusta


Ne i urojmë poetit, publicistit, njeriut të talentuar të letrave shqipe nga Peja historike, Sejdi Berisha, gëzuar ditëlindjen dhe mbarësi e shëndet në jetë e krijimtari. Gëzuar ditëlindjen një poeti të mrekullueshëm! Fjalët e Sejdi Berishës kanë fuqinë të lëvizin zemrat, të frymëzojnë mendjet dhe të pikturojnë figura të gjalla në imagjinatën tonë kudo që ndodhemi, në Pejën e mikpritjes së tij, apo dhe jashtë saj. Qoftë kjo ditë e veçantë e mbushur me frymëzim, kreativitet dhe gëzim, dhe shkrimi juaj le të vazhdojë të thurë magji në botë. Sot, ne festojmë jo vetëm ditëlindjen tuaj i nderuar Sejdi Berisha, por edhe talentin tuaj të pabesueshëm si poet i ndjeshëm dhe i begatë në Pejë. Fjalët tuaja sikurse e cituam…

Me gusta

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page