top of page

Përshëndetja ime


Ildije Xhemali

Shpesh, kur Dielli lind Me të, urimin tim nis Me zemrën plot Për njerëzit e mi Dhe pun'torin në botë

"Mirëmëngjes e mbarësi Dit' të bardhë,qetësi Për foshnjat duke ardhë Jetëgjatësi e Fat! Paqe, mirëkuptim Ku konflikti Jetë merr e ka marrë"

Atje ku dashuria Ka mbjellë farë Ka hedh shtatë Takoft' qiellin e shtat' Hidh'rim mos pastë.
18 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page