NUK DI KUSH VALLË KAQ RËNDË GABOI?!


Arjana Fetahu Gaba

EJA VËLLA

Eja vëlla, një raki e cigare ta ndezim të dy, Dhe fort tavolinës, i rashë me pëllëmbë, Kjo s’është tavolinë avokati apo ministri, Eshtë vëndi, ku hamë veten me dhëmbë.


Tek kjo tavolinë, kemi thënë gjithçka, E vetmja faltore, ku hallet i qajmë, Eja ta djegim pak hidhërim, Se unë e ti, njëri tjetrit i ngjajmë.


Eja, pije dhe ta bëjmë gëzuar, Të kam si vëlla, ndaj dhe të ftoj, E di që dhe ti, je si unë buzëvarur, E di që hallet i kemi njësoj.