top of page

NjË POEZI NGA MYSLIM MASKA


NjË POEZI NGA MYSLIM MASKA

NËNA…

Kur më vdiq Nëna,

M’u shua universi…

Nuk di në do rrojmë,

Edhe po të vdesim…

Athinë 29- 7- 2023

31 views1 comment

1 Comment


Kozma Gjergji
Kozma Gjergji
Jul 31, 2023

Nëna-figura qëndrore më e përdiellur dhe e shenjtëruar që kur vijmë në jetë.

Prandaj për ikjen e Saj, ashtu siç këlthet poezia, dhimbja merr përmasa planetare.

Për jetën e pasvdekjes, dihet përgjigja ngushëlluese e Feve, me Parajsën.

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page