top of page

Një pemë për Krishtlindje


Një pemë për Krishtlindje

 

Unë e gruaja sot morëm një vendim,

për Krishtlindje mbollëm një limon,

e zgjodhëm bimën bashkërisht të dy,

një fidan të brishtë dhe me aromë.

 

Limoni do rritet, do rroj shumë vite,

plot lulëzim, gjallëri edhe bereqet,

për nipat e mbesat do të jetë simbol,

për mirësi, begati e lumturi në jetë!

 

Kush mbjell një pemë, natyrën zbukuron,

i jep jetës frymëmarrje edhe vazhdimësi,

kështu kanë nderuar jetën dhe të parët tanë,

kështu sot po dhurojmë jetë edhe ne të dy.Një pemë për Krishtlindje

                                     Tiranë 25.12.2023

10 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page