Një mundësi më shumë për të patur librin "Në Vorbullat e Jetës"


Lela Qejvani


Krijuesja vlonjate, Lela Qejvani, është botuar në prishtinë nga „Lena Graphic“. Me këtë rast ajo ka publikuar librin e saj me titull "Në Vorbullat e Jetës". Edhe pse ka mbaruar studimet në Institutin e Lartë Bujqësor të Kamzës, ajo kurë nuk e ndarë dëshirën dhe talentin e saj të hershëm ndaj krijimeve peotike.

Kështu këto ditë ajo fton në kafe Flow Bar ngjitur me OSHE-në në Vlorë miq të letrave dhe krijues, të gjithë ata që dëshirojnë të kenë një kopje të librit në bibliotekën e tyre. Ajo shprehet: „Gjithashtu kush ka dëshirë të ketë në bibliotekën personale edhe librin në fjalë, mund ta marrë si dhuratë prej meje.„ Me këtë rast ajo sh