Një këngë për Presidentin turk


Një grup muzikor tradicional në Shqipëri ka kompozuar një këngë për Presidentin turk Rexhep Tajip Erdogan për të treguar vlerësimin për kontributet e tij në vend.

Grupi i muzikës iso-polifonike Gjergj Arianiti Mallakaster, i kryesuar nga Guri Rrokaj, postoi një video në YouTube të "Këngë për Presidentin Erdogan". Ai thekson kontributet dhe mbështetjen nga Turqia dhe Erdogan për Shqipërinë dhe përmend nj