top of page

Një jetë me artin dhe për artin!


Një jetë me artin dhe për artin!

Vazhdojnë të shkruhen dhe publikohen shkrime dhe portrete, kushtuar Hytbi Tarellit, artistit, mjeshtrit të penelit dhe të daltës. Falënderoj z. Ardian Radovicka, për këtë shkrim dhe portret të punuar ngrohtë dhe me dashuri.

Ndiqni dedikimin:

Kjo tablo është bërë 3-vjet më parë në kujtim të piktorit patriot Hydbi Tarelli, i dashur dhe i nderuar për komunitetin shqiptaro-kanadez.

Elisi i biri po e vazhdon me sukses rrugën e shtruar nga i ati. Punimet e tij po zvogëlojnë përmasat, por po rrisin përmbajtjen dhe cilësinë. Ai është në kërkim të dimensioneve të reja. Ka filluar e gjen frymëzimin në mrekullitë dhe bukuritë e pafundme të Universit. Mbase nga engjëlli i tij mbrojtës.

Ardian Radovicka.

Piktor. Toronto. Kanada

19 views0 comments

ความคิดเห็น


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page