Një ditë më parë është ndarë nga jeta artisti i madh Sherif Merdani


Mes IOM

Një ditë më parë është ndarë nga jeta artisti i madh Sherif Merdani. Sot, dyert e mortit janë hapur, e miq e të afërm të këngëtarit kanë shkuar për t’i dhënë nderimet e fundit. Dy nga këngëtarët e mirënjohur, Kozman Dushi dhe Luan Zhegu, treguan për kamerën e “News 24”, historitë që kanë pasur me Merdanin dhe shijet e tij në këngë.

Luan Zhegu, tha se këngëtari do të jetë një yll i pa shuar për muzikën shqiptare. Si dhe rrëfeu momentet e para të takimit me të pas daljes nga burgu. “Përshtypjet për Sherif Merdanin kanë qenë me emocion. Sapo doli nga burgu takimin e parë e kemi patur bashkë. Unë nuk e njoha, sepse ishte me një kapele, por duke e parë te sytë dhe zëri i thashë Sherifi? ‘Po’ më tha. U përqafuam dhe lotuam të dy. Emocioni tjetër ka qenë kur unë i kompozova këngën, “Se kënduan Let it Be” kënga pati jehonë të madhe.