top of page

NIS PËRJETËSIA E RIKARD LJARJES...


Eli Kanina

E kemi ndier dhimbjen e humbjes tek ngrirja e Dedës majë shtyllës, dhe ngushëlloheshim që Rikardi ishte gjallë në realitet... E ndiejmë më të gjallë se kurrë Dedën, sot që e humbëm Rikard Ljarjen, dhe kuptojmë fuqinë e fatit të artistit për të qenë, edhe kur nuk është më... sepse ai mbetet tek veprat e tij (qofshin role, filma, libra...) Rikardi e ka përjetuar së gjalli, vdekjen e tij tek Deda, duke testuar kështu dashurinë e popullit për të... Sot është rradha jonë të përjetojmë vdekjen e tij, duke treguar vlerësimin për gjithçka na motivoi me jetën e tij si njeri, si familjar, si intelektual, si aktor, si regjizor, si shkrimtar, si personalitet arti dhe televizioni! Ngushëllime Marjetës, fëmijëve e familjarëve të afërm, artdashësve e miqësisë, artit e kinematografisë shqiptare!Rikard Ljarja

Rikard Ljarja tani i takon përjetësisë! Qoftë në paqe shpirti i tij!

22 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page