NerminVlora Falaski, “Ndriçuese e Qytetërimeve të Vdekura”


Vilhelme Vrana Haxhiraj“S’është kombi që nderon njerëzit e shquar, po janë ‘ATA’që ia rrisin vlerat dhe nderojnë KOMBIN!”Vivra

Dy fjalë nderimi në 100 vjetorin e lindjes së gjuhëtares, shkencëtares, studjueses, Elitës së Mohuar, Nermin Vlora Falaski!