top of page

… ne do të vazhdojmë të sfidojmë Normalin e Ri joliberalKa gjashtë muaj që kur filloi bllokimi i Mbretërisë së Bashkuar dhe sa njerëz keni rreth shtëpisë tuaj është ende një çështje policie. Kufizime të reja vazhdojnë të futen pa shqyrtimin e duhur parlamentar.

Ndërkohë, protestat janë të ndaluara dhe Covid Marshals po punësohen për të patrulluar një rrugë të gjatë afër jush. “Fjala e Lirë” ekziston për të luftuar për liri dhe ne do të vazhdojmë të sfidojmë Normalin e Ri joliberal.

Por për ta bërë këtë ne kemi nevojë për ndihmën e secilit. Ndryshe nga kaq shumë gjëra këto ditë, thumba e mprehtë është plotësisht falas. Ne mbështetemi te bujaria e lexuesve tanë për të na mbajtur ecjen përpara.

Pra, nëse tashmë na gjendeni, faleminderit! Dhe nëse nuk e bëni, ju lutemi merrni parasysh të bëni një diskutim vetjak sot. Mendemet e njëhershme - ose më mirë akoma, diskutimet personale - vlerësohen jashtëzakonisht shumë. Mund të mësoni më shumë këtu…. Dhe ne Ju jemi mirrënjohës. Kaloni ditë të mrekullueshme.

23 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page