top of page

Ndryshimet në rregullat për udhëtime plotësisht të vaksinuara në Angli


Ndryshimet në rregullat për udhëtime plotësisht të vaksinuara në Angli - Janar 2022

Nga ora 4 e premte e 7 janarit

Nëse kualifikoheni si plotësisht i vaksinuar për të udhëtuar në Angli dhe do të mbërrini në Angli pas orës 4 të mëngjesit, të premten 7 janar, nuk keni nevojë të:


bëni një test për COVID-19 përpara se të udhëtoni në Angli

në karantinë kur të mbërrini në Angli

Nga ora 4 e dielës 9 janar

Nëse kualifikoheni si plotësisht i vaksinuar për të udhëtuar në Angli dhe do të mbërrini në Angli pas orës 4 të mëngjesit, të dielën 9 janar, mund të zgjidhni të bëni një test të rrjedhës anësore në vend të një testi PCR pasi të mbërrini në Angli.


Nëse bëni një test të rrjedhës anësore dhe rezultoni pozitiv, do t'ju duhet të izoloheni dhe të bëni një test konfirmues PCR falas.


Ju duhet të rezervoni testin përpara se të udhëtoni në Angli. Ju mund të rezervoni testet e rrjedhës anësore nga ora 4 e mëngjesit e së Premtes, 7 janar.


Ju nuk mund të përdorni një test të rrjedhës anësore deri pas orës 4 të mëngjesit, të dielën 9 janar. Përpara orës 4 të mëngjesit të së dielës 9 janar, duhet të përdorni një test PCR pas mbërritjes.


Rregullat e vaksinuara plotësisht zbatohen gjithashtu për fëmijët e moshës 17 vjeç e lart, njerëzit që marrin pjesë në një provë të miratuar të vaksinës dhe njerëzit që nuk janë në gjendje të vaksinohen për arsye mjekësore.

39 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page