Na mblodhi Xhevahiri ynë…


Na mblodhi Xhevahiri ynë…Nga: Hasan M. Shahinaj, shkrimtar


Lajmi


Ditën e enjte të datës 22 shtator 2022, në ora 10.00 Klubi i Shkrimtarëve dhe Artistëve Durrës, në odaonin ‘’Nikolin Xhoja’’ të Pallatit të Kulturës “Aleksandër Moisiu’’ organizoi në bashkëpunim me Bibliotekën Publike të qytetit bregdetar, pronovimin e dy librave në presence të shkrimtarit Xhevahir Cirongu me titujt “Udhë në kohë’’ dhe „Shtigjet e vendlindjes’’. Mbi 3 orë referime e diskutime të zjarrta u vlerësua shumë veprimtaria konkrete dhe e plotsukseshme e autorit Xhevahir, njëher