top of page

Në duart e njeriut


Suzy Kassem

Në duart e njeriut

Suzy Kassem

Ai që krijon një helm, gjithashtu ka shërimin.

Ai që krijon një virus, gjithashtu ka antidot.

Ai që krijon kaos, gjithashtu ka aftësinë të krijojë paqe.

Ai që ndez urrejtje, gjithashtu ka aftësinë ta shndërrojë atë në dashuri.

Ai që krijon mjerim, gjithashtu ka aftësinë ta shkatërrojë atë me mirësi.

Ai që krijon trishtim, gjithashtu ka aftësinë ta fshehë atë në lumturi.

Ai që krijon errësirë, gjithashtu mund të zgjohet të prodhojë ndriçim.

Ai që përhap frikën, gjithashtu mund të tronditet për të përhapur rehati.

Çdo problem i krijuar nga dora e majtë e njeriut,

Mund të zgjidhet edhe me të djathtën,

Sepse ai që manifeston ndonjë gjë,

Gjithashtu ka aftësinë për të

Shkatërrojeni atë.

(- Suzy Kassem, Ngrihu dhe përshëndet Diellin)


Shënim: Suzy Kassem është një shkrimtare, poete, filozofe dhe artiste shumë e njohur amerikane me origjinë egjiptiane.


(F.T.)

51 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page