top of page

MOS MA SHANI ÇEHOVINMos ma shani Çehovin!

Edhe kur bënë “Gabime”…

SHPIRTKËN e tij

S’mund ta shkruaj dot

Më dhimbshëm dhe bukur

As shkrimtari më i madh

I jetës që do vijë…

5- 4- 2023 Athinë.


32 views1 comment

1 Comment


Bardhyl Maliqi
Bardhyl Maliqi
Apr 05, 2023

J vetëm Çehovin, por as Tolstoin, Pushkinin apo Shollohovin,

eseninin, Mjakovskin dhe Pastërnakun e dhjetra të tjerë.


Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page