ME THONI JU…


MYSLIM MASKA

                            ME THONI JU…

Si do t’ia bëjmë,

Kur s’do të ketë më

As Dritë, as Errësirë?!

Shpirtra të bukur e të mirë?

Po kush do na gjykojë

Në HIÇËSIRËN e pafundme?!...

Kur dhe bukuroshja ime më e mençura e jetës,

Ka vdekur! …Pa u lindur…

Më thoni, ju lutem…120 views4 comments

Shkrimet e fundit