Mbështetje Osmanit, Kurtit dhe GërvallësNga Skënder Sadri KAPITI

Tani sidomos edhe pas zgjedhjeve në Shqipëri ftoj që t’i mbështesim fuqishëm katër dragojt e Kosovës, DARDANISË, Znj. Osmani Z. Kurti, Znj. Gërvalla dhe Z. Konjufca

Ishpresidenti Thaçi kërkon nga Rama që të kujdeset për Kosovën, duke vertetuar se Thaçi është në të njëjën linjë antiKosovë me Presidentin Vuçiç dhe Kryeministrin Zaev të Maqedonisë të cilët bënë hapur deklaratën e tyre para zgjedhjeve në Shqipëri që të votohet Edi Rama dhe Partia Socialiste.

Pra Thaçi është në një linjë antikombëtare me planin famëkeq Rama-Vuçiç-Zaev të minishrengenit neojugosllav dhe antiKosovë. Pra, nga burgu Ishpresidenti i Kosovës ia delegon Edi Ramës dhe ia lë “amanet” atij planin për ndarjen e coptimin e Kosovës. Është fat i madh për Kosovën , që falë votuesve të saj u bë i mundur dëbimi dhe ndëshkimi i politikës së kualicionit të së keqes PLAN me 14 Shkurt 2021 e që bëri të mundur që në krye të institucioneve shtetërore në Kosovë të jenë ata të cilët unë i kam quajtur si KATËR DRAGOJT E KOSOVËS, DARDANISË, Vjosa Osmanin , Albin Kurtin, Glauk Konjufcën dhe Donika Gërvallën.