top of page

MË VRAU SI PROFET…


MË VRAU SI PROFET…

NJË POEZI NGA MYSLIM MASKA

Si t’ia bëj unë bukuroshes

Që më lë

Pa gjumë?

Ndoshta , mbase, dhe Ajo

Vuan më shumë se unë.

Kështu qënka dashuria?

Mjaltë pafund

Dhe helm?

Ajo që aq shumë e desha

Më vrau si Profet…

Gusht 2022

47 views4 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page