top of page

Lutja e nanës


Lutja e nanës


Nana lutej per mua

Lutej vazhdimisht

Atëhere lutja drejt Zotit

Bëhej lirisht


Vite më pas lutja u ndalua

Dhe Zoti për një kohë u mohua

Nana prapë lutej për mua

Lutej tinëzisht , fliste me vehte në krua


Lutej netëve me hanë

Dhe netëve kur fusje gishtin në sy

Lutja e saj e çante qiellin

Dhe arrinte te Ai


Nana lutej për mua

O Zot, ruaje tim bir, edhe mua

E nëse nuk mundesh të na mbrosh të dyve

Mbroje tim bir, lermë mua


Lutja e nanës më mbron mua

Edhe tani që ajo fizikisht nuk jeton

Unë në borxh gjithë jetën ndaj Nanës

Ndërsa shpirti i saj rrugën më ndrçon…

20 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page