LULJA JONË PLOT MIRËSI!


Bashkim Saliasi


Për Ty Aura mendova

Disa vargje të kushtova.

Gjyshi Baçi, kur thërret

Zemra ime bëhet mbret.


Je e vogël, lozonjare

Gojëmbël dhe bujare.