top of page

Loti për Babain!


Loti për Babain!

F. Terziu

Edhe kur një vit i tillë i dhimbshëm kalon, e kalon…kalon...

Kërkuesi i së vërtetës mbetet si një tufë me lule, edhe pse ajo mbetet thjesht një memorje, diku në skutat e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë.

Lulet nuk durojnë lotët.

Lulet nuk lotojnë?!

Mistershëm ndryshe e provokojnë…

Pas një viti loti i tyre ka kapërcyer një udhë të gjatë. Është Lot. Loti për Babain! Edhe sot është i tillë, dhe shëtit në cepin ëe tij të dhimbjes në këtë Botë.

Ikja, mbetet tek fjalët që zemra nuk mund t'i tresë, por krijon forcën që t'i durojë. Ndonjëherë e vërteta, është thjesht e dhimbshme. Duke djegur mes dhimbjes ata që afrohen shumë. Asgjë nuk ndryshon. Edhe kur një vit i tillë i dhimbshëm kalon, e kalon…kalon.

25 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page