Letër Zotërisë së Nderuar Albin Kurti, Kryeministër në detyrë i Kosovës


Prof.dr. Eshref Ymeri


Letër Zotërisë së Nderuar Albin Kurti,

Kryeministër në detyrë i Kosovës


I dashur zoti Kryeministër,

Sapo u njoha në internet me Vendimin e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës për vazhdimin e punës Suaj si Kryeministër në detyrë, Vendim që hodhi poshtë Dekretin e Presidentit Hashim Thaçi, i cili, në bashkëpunim të ngushtë me Isa Mustafën, votuesit e Vetëvendosjes më 06 tetor 2019 i konsideron thjesht si delemilet, me të cilët mund të sillet sipas dëshirave të veta.

Nderim dhe respekt të thellë për anëtarët e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës.

Urime nga zemra Juve, Zotëri Kryeministër në detyrë, dhe suksese në përballimin e gjendjes së krijuar nga koronavirusi që po kërcënon mbarë njerëzimin.

Prof.dr. Eshref Ymeri

Sinsinati, Ohajo

01 maj 2020

48 views7 comments