Kur fitojnë diktaturat


Kur fitojnë diktaturat


Gazmend Cufaj

Kryetar Grupseksioni PD Barking dhe DagenhamTë bësh detyrën që të takon dhe të kërkosh ndryshimin është një detyrë sublime. Këtë bëra unë dhe mjaft të tjerë që nuk i durojnë dikaturat dhe diktatorët. Unë me grupseksionin tim dhe me familjen time kërkuam ligjërisht me votë të lirë ndryshim, por nëse nuk arriti të bëhet fitore, kjo është një arsye më shumë që na bën më të angazhuar e jo të humbur, se të humbur edhe kur fitojnë janë diktatorët, ata kanë jetën më të shëmtuar dhe fitoren më të humbur.

Unë nuk dua të përsëris, por dua të kujtoj se diktaturat janë mbrojtur kështu, me marifete lirie, me mashtrime, me gllabërime pushtetesh, me gaz dhe me tela me gjemba, por kanë patur një fund të hidhur. Edhe kjo diktaturë do të ketë fund të hidhur si të gjitha diktaturat, edhe pse tashmë duartrokitet dhe kërkon të festojë një fitor