Koronavirus në Londër: Mënyra e adhurueshme që 2 vëllezër në Londër...


Koronavirus në Londër: Mënyra e adhurueshme që 2 vëllezër në Londër po i ndihmojnë të pastrehët në kushte vetëizolimi

Nathaniel, 9 vjeç dhe vëllai i tij i vogël Zachary, 7 vjeç, janë në rrugën e duhur për të ecur një milion hapa për të ndihmuar njerëzit e pastrehë të Londrës