top of page

Kjo fotografi të jep shpresa të reja


Një fotografi ka risjellë në plan të parë një treshe të respektuar të komunitetit shqiptar, të cilët janë takuar pas një kohe të gajtë e të turbullt të shkaktuar nga virusi Covid-19. Përparim Muça, i cili e vuajti më shumë gangrenën e këtij virusi, duke ndejtur në spital gjatë dhe dy miqtë Hysen Ruspi e Qemal Visha.

Kjo fotografi të jep shpresa të reja dhe flet shumë për atë që njeriu ka nevojë gjithnjë për njeriun, për sinqeritetin dhe dashurinë që i përket miqve të vërtetë.

40 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page