top of page

KËNGË ÇLODHËSE


Nga Alma Begaj


KËNGË ÇLODHËSE


(Poezi)

Mbi tela në kitarë, tre gishta të ngrirë, ah, s’kanë ftohtë të ngrirë janë se s’dinë, të këndojnë pangjirur pa korda në akord..

Pa zëshëm kontraktues të hollë të ngrirë gati për t’u thyer telat për t’i këputur gishtat elegantë rrinë mbi kitarë s’kanë ftohtë veç ngrirë janë..

Klithin telat për të kënduar këngën çlodhëse nga gishtat e cunguar, të ngrirë, ah, të ngrirë. “Shkrije Zot, melodinë!” pakëz, fare pakëz qetësi më përket dhe mua..

18 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page