top of page

IKËM VETË


Natasha Limaj

IKËM VETË

Ju e ndjeni....që, s’ju dua Por me mua jo..., bukëshkalë... Si gjithmonë , me ujdira Ç’tham këtu, të mos na dalë... Besoj jini të kënaqur Kush me katër , kush me tetë... Doni, s’doni , do të thoni Të kënaqur ikëm vetë!...

N .L . ( F ) 11 . 03 . 2021

65 views1 comment

1 則留言


Me pelqen koncepti i fshehte jetesor, pse jo dhe filosofik, i botes ku jetojme.

Urime, Me respekt, M. MASKA.

按讚

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page