top of page

I FLAS SHIUT
Djeg edhe shkrij ti vëtëtimë vrastare

Zhduk/do shenjë madje/do gjurmë që ndodhi atë nate

Jo ti mos ke frikë zhduk dhe lotët e mi në faqe

Fundosi ato në vrimat e tokës që i hape


Bjer o shi,bjer ti përsëri

Bjer në të dashurën tënde tokë

Bjer ti butë, butë,ashtu si lotët e mi

Ajo ka nevojë për ty,jo për këta të mjerët lot


A e dëgjo dikush atë buzëqeshje të vrarë

Po ajo jam unë që buzëqeshja me mëri.

Shikoj këto duar dhe pyes vetën se ç’ju ka ngjarë

Këto duar janë mësuar ta shtrëngojnë trupin ë tij


Më thuaj ti shi çfarë do ndodhë me kokën time

Kjo është e dashuruar,e mësuar që të shtrihet vetëm në gjolsinne tij

Po rrahjet?Kush do i numëroj rrahjet e zemrës sime

Ky shpirt s’pranon tjetër përveç zërit tij.


Fjolla Agusholli

41 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page