top of page

GRAVITETI I FUQISHËM


Vullnet Mato GRAVITETI I FUQISHËM Femrat e reja, kanë fushë magnetike, me pole tërheqëse, në gjinj e në kofshë. Duke i zbuluar pakëz, në rrethana tipike, paralizojnë trurin e çdo mashkulli në botë.

Kështu e pësoi Çezari dhe Mark Antoni, nga perria Kleopatra, në Egjiptin e lashtë, Ashtu i madhërishmi, Sulltan Sulejmani në prehrin e skllaves Hyrem, mbeti skllav.

Po ashtu u magnetizua presidenti Klinton, nga Monika Levinski, në Shtëpinë e Bardhë, verbuar nga graviteti i fuqishëm femëror, u end në hetime prokurorësh, muaj me radhë. Ashtu ka ndodhur me shumë burra shteti, në të gjitha kohët, nga lashtësia deri sot, tërhequr tmerrësisht, prej këtij graviteti ata nuk kanë mundur, t’i rezistojnë dot... Polet magnetike, të gravitetit femëror, tërheqin më fuqishëm, titullarët e lartë, që bien nga kolltuku, i dinjitarit shtetëror, si viktima të fushës magnetike, nga gratë. Dhe kur ata kanë mundur, t’i mbajnë të dyja, të qëndrojnë, mes dy tërheqjeve të mëdha, kanë mbetur si planetët hënor, që ka gjithësia, se forcën komanduese, e kanë marrë dielloret gra...

33 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page