top of page

Gëzuar “Rilindja Demokratike”!


Fatmir Terziu: "Rilindja Demokratike"

Gëzuar “Rilindja Demokratike”!


Sot gazeta e parë demokratike, zanafillësja e shtypit të lirë demokratik, pas një errësire gjysëmshekullore “Rilindja Demokratike” e nderuar me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut” nga Presidenti i Republikës, me motivacionin me motivacionin: “Në vlerësim të kontributit të vyer e të pazëvendësueshëm si gazeta e parë që vrau frikën e diktaturës dhe hapi rrugën për rivendosjen e shtypit të lirë në Shqipë Uri, duke përhapur e lartësuar vlerat e patjetërsueshme të lirisë dhe të  demokracisë”, ka festën e saj 29 vjeçare. Ndjehem krenar si një nga gazetarët e saj në vite dhe po aq ndjej arsyen më sublime të përshëndes të gjithë ata që kanë punuar dhe punojnë në këtë gazetë shqiptare.


67 views8 comments

8 Comments


Ilir Mema QOFSHI I GEZUAR PROFESOR,RESPEKTE PER KONTRIBUTIN QE KENI DHENE NE RD SHTYPIN E LIRE SHQIPTARE!!

Like

Fatmir Terziu Ju faleminderit z Alfred Papuçiu. Të ndjesh urimin pas 29 vitesh të transferuar në këtë fragment kaq të ndjeshëm që ju z Alfred Papuçiu e shprehni, natyrisht ndjehem jo vetëm mirë, por edhe i përskuqur në fytyrë, sepse shoh vërtet që vlerësimet vijnë vetëm nga puna, ndërshmëria, pastërtia, përkushtimi dhe respkti që jepet e fitohet në këtë mënyrë. Udhët ndoshta janë ndryshe për ne shqiptarët, por pikat që na bashkojnë janë shumë e shumë, ndaj le të bëjmë secili, sadopak për këtë dhe ne do ndjehemi gjithnjë të lumtur e të dashur me njëri-tjetrin. Urimet më të mira të gjithëve që e ndjejnë këtë.

Like

Alfred Papuçiu Urime Miku im Fatmir Terziu, gazetar, opinionit, shkrimtar, Akademik qe Per dekada i ke dhene shume letrave shqipe. Gjithashtu "Fjala e lire" eshte kthyer ne nje tribune te sukseseshme Per qindra e qindra shkrimtaret, letrare e perkthyes, ne saje te ndihmeses tuaj te pamase.

Like

Kadri Çopja Gëzuar “Rilindja Demokratike”!Suksese .

Like

Gazmend Cufaj Suksese i nderuar miku ime Fatmir

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page