top of page

Gëzuar festat e Nëntorit nga “Way2Save“Way2Save“ lideri i supermarketeve komunitare në Harlesden


“Way2Save“ prej disa muajsh është bërë një lider i kontrollit dhe prurjes së ushqimeve turke, mesdhetare, europiane dhe shqiptare në të gjithë zonën e Harlesden në Mbretërinë e Bashkuar.

“Way2Save“ vazhdimisht teston shijet e përzgjedhjes në rritje të produkteve fantastike turke, mesdhetare, europiane dhe shqiptare në gamën e ushqimeve dhe pijeve dhe është shumë i veçantë në lidhje me markat që ka në supermaketin e tij. Rregulli është i thjeshtë, nëse nuk e pëlqejnë dhe nuk e shohin si një mall konkurent, nuk e shesin.


Nga markat më të njohura deri te prodhuesit e vegjël artizanal të ushqimeve më të mira turke, mesdhetare, europiane dhe shqiptare, të gjitha bazat janë të mbuluara, duke përfshirë bukën dhe të gjitha produktet e ëmbëlsirave turke. Ju mund t'igjeni të gjitha menjëherë. Djathëra turke të shijshëm dhe të pjekur Ezine dhe Kaşar, mish me erëza turke si Pastırma (pasturmah), Sucuk me lëng (soujouk), bishtajore dhe kokrra të shëndetshme nga Turqia, turshi turke, ushqime turke, erëza dhe barishte turke, ullinj dhe vajra turq, grek, italian, salca, reçelna dhe makarona nga të gjitha llojet, mish dhe produkte mishi dhe akoma më shumë djathra feta dhe produkte bulmeti.

“Way2Save“ monitoron vazhdimisht cilësinë e të gjitha produkteve në gamën e vet ushqimore. „Way2Save“, riprovon markat e preferuara për t'u siguruar që të merren produktet më të mira turke, mesdhetare, europiane dhe shqiptare, të shijuara dhe të pëlqyera në derën tuaj. “Way2Save“ lideri i supermarketeve komunitare në Harlesden kurdoherë.Way2Save is the leader of community supermarkets in Harlesden


For several months, Way2Save has become a leader in the control and delivery of Turkish, Mediterranean, European and Albanian food throughout the Harlesden area in the United Kingdom.

"Way2Save" constantly tests the tastes of the growing selection of fantastic Turkish, Mediterranean, European and Albanian products in the range of food and beverages and is very special about the brands it has in its supermarket. The rule is simple, if they do not like it and do not see it as a competing commodity, they do not sell it.

From the most popular brands to the small artisan producers of the best Turkish, Mediterranean, European and Albanian food, all the bases are covered, including bread and all Turkish dessert products. You can find it all right away. Delicious and roasted Turkish cheeses Ezine and Kaşar, Turkish spicy meats like Pastırma (pasturmah), Juicy soucouk, healthy legumes and grains from Turkey, Turkish pickles, Turkish food, Turkish spices and herbs, olives and oils Turkish, Greek, Italian, sauces, jams and pasta of all kinds, meats and meat products and even more feta cheeses and dairy products.

Way2Save constantly monitors the quality of all products in its food range. "Way2Save" re-tries your favorite brands to make sure you get the best Turkish, Mediterranean, European and Albanian products, enjoyed and liked at your door. Way2Save is always the leader of community supermarkets in Harlesden.


28 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page