top of page

GËZUAR FESTAT E FUNDVITIT NGA “HILAL FOOD CENTRE”

Updated: Dec 14, 2021
GËZUAR FESTAT NGA “HILAL FOOD CENTRE”


Supermarketi “Hilal Food Center” uron të gjithë klientët, miqtë dhe të tjerët “Gëzuar Festat e Fundvitit”. Uron që pandemia të largohet dhe njerëzit të shpëtojnë nga Covid-19. Ky supermarket prej kohësh është bërë një qendër ku gjendet respekti ndaj shqiptarëve. Pronari i këtij supermarketi, është thuajse një mik i pandashëm me të gjithë. Mahmudi mbetet simboli i Njeriut dhe tregëtarit të dashur për shqiptarët. Njeriu gjithnjë e ka një arsye në tërë udhën e tij të fiksojë atë që lidhet me përditësinë, me ushqimin, si bazën krysore të qasjes së një detyrimi familjar për një shëndet dhe jetë më të mirë, më cilësore. Dhe këtë në Londër, natyrshëm e krijon nga lidhjet dhe sjelljet, cilësia dhe kultura e sërbimit tek “Hilal Food Center” në Kilburn High Road. Ai tashmë është Supermarketi i dashur i shqiptarëve. Dhe këtu pronari i tij Z. Mahmud gjithnjë është i gatshëm dhe mjaft human në ndihmë të të gjithëve. Ndaj këtu çmimet konkurrojnë, cilësia është e garantuar.

Ndaj, Supermarketi “Hilal Food Center” është i rëndësishëm për komunitetet që u shërben. Ushqimi është i nevojshëm kudo për të gjithë dhe këtu hyjnë supermarketet. Sa më shumë që keni në qarqet apo provincat tuaja, aq më shumë konkurrencë keni, gjë që ul çmimet (sidomos për artikujt me cilësi më të lartë që gjithashtu tregtohen mirë). Ekipi që keni bashkuar do të përcaktojë nivelin tuaj të shërbimit ndaj klientit, mënyrën se si menaxhohet inventari në të gjithë dyqanin dhe kulturën e përgjithshme (si ndihen të gjithë në dyqan për menaxhimin e sipërm, punët e tyre etj). Shumica e supermarketeve tani shesin të njëjtat produkte organike - / konvencionale kështu që ju duhet të keni një ndryshim në lidhje me biznesin tuaj sesa konkurrentët tuaj.

Shumica e bizneseve përqendrohen në zinxhirët e furnizimit dhe kërkesës. Por “Hilal Food Center” tregon se gjithmonë do të ketë klientë (të gjithë duhet të hanë). Nevojat e “Hilal Food Center” drejtohen nga dy faktorë kryesorë: koha dhe të ardhurat e disponueshme.

“Covid 19” u dha njerëzve më shumë kohë sesa para, kështu që të gjitha sa më sipër u ndryshuan në vetë-shërbim. Komunikimi modern ka rikthyer sistemet e porosisë dhe shpërndarjes. Shërbimet tek “Hilal Food Center” përqendrohen në bërjen e njerëzve për të blerë me ta dhe jo në dikë tjetër. Ata kanë prodhime si buka dhe qumështi afër kostos në mënyrë që të mos humbasin klientët. Kuponë për t'i bërë njerëzit të ndihen mirë me blerjet e tyre. Shumica e njerëzve nuk kanë kohë të bëjnë pazar. Të kesh një supermarket që mbart fruta dhe perime të freskëta është treguesi numër një i shëndetit të një lagjeje. Dhe këtë e gjeni tek “Hilal Food Center”, ku shërbimet dhe produktet e tij janë tregues i rëndësishëm të shëndetit financiar dhe fizik.184 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page