top of page

GËZUAR 20 VJETORIN MARK SIMONI ...


Në foto: Mark Simoni me Dritëroin dhe Sadijen, në atë periudhë.

U BËNË 20 VJET që kur unë isha redaktor i kulturës dhe letërsisë në gazetën më të madhe për atë kohë “Koha Jonë”, dhe qeshë botues për tre vite i “Gazeta e Lezhës”. U bënë 20 vite që i pata marrë një intervistë të gjatë Dritëro Agollit për Poetët e Lezhës, vaçansitë e tyre dhe mardhëniet e mira të Dritëroit me këtë grup poetësh të talentuar. Si ikin vitet!


Kopertina e “Gazeta e Lezhës” e atij numri dhe faqja e intervistës.


33 views7 comments

7 Comments


Fatbardha Metalia Kalaj Shume kujtim i bukur Mark .

Like

Sherife Thaqi Vitet ikin kujtimet mbesin.

Shkrimtarët si Dritëro Agolli nuk vdesin, Ata me veprimtarinë e tyre, mbesin të gjallë. I ruan historia. Respektë figurave në foton Tuaj !

Like

Jimmy Rustja Mark Simoni,,kontributi yt per gazetarine Shqiptare dhe letersine Shqiptare eshte i pa zevendesueshem ..Je krenari per qytetin e Lezhes ..

Like

Esat Rama Kujtim shume i bukur Mark me te madhin Dritero Agolli. Edhe ne si familje por ne vecanti vajza jone Edlira ka patur privilegjin qe parathenien e librit te saj te pare per femije me 1995(" Udhetim ne boten Qiellore") t'ia shkruaj Driteroi i paharrueshem.

Like

Abide Gashi Kujtime te bukura brenda te cilave jetojne shume vlera poetike letrare artistike! Respekt per te gjithe!

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page