Fotografi të pabesueshme tregojnë se si Londra festoi Ditën e VE në 1945


Dita e VE 2020: Fotografi të pabesueshme tregojnë se si Londra festoi Ditën e VE në 1945

Festat vazhduan deri në orët e para

Kur kryeministri Winston Churchill iu drejtua kombit në fund të luftës në Evropë 75 vjet më parë festimet shpërthejnë në të gjithë Londrën. Ligjet e licencimit u qetësuan atë natë në 8 maj 1945 dhe palët vaz