Festivali poetik “Ditët e lidhjes”


Kadri Tarelli shkruan:


PRIZRENI NË DITËN E SHENJTË TË LIDHJES SHQIPTARE

Festivali poetik “Ditët e lidhjes”

Në Prizren, një ngjarje e shënuar për jetën artistike dhe letrare të mbarë trojeve shqiptare. Shoqata për kulturë dhe art “Fidani”, në Prizren, bash në ditën e shenjtë të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”, më 10 Qershor, 2021, organizoi konkursin poetik “Ditët e lidhjes”.

Të gjitha veprimtaritë në përkujtim të kësaj dite, janë detyrë dhe nderim mbarëkombëtar, për gjithë ata