top of page

Falenderime zyrtare për „Big Boss Services Ltd“


Gazmend CufajEkipi i profesionistëve të fushës së ndërtimit të kompanisë „Big Boss Services Ltd“ që drejtohet nga Gazmend Cufaj është falenderuar sot publikisht nga Dretoresha e Cat Flap Media, Jane Ray, për një punë të shkëlqyer të bërë në Kishën Metodiste të East Finchley. Jane Ray si kujdestar i lartë për Kishën Metodiste të East Finchley pasi ka kontraktuar këtë kompnai të bëjë disa punime speciale në hyrje të ambientit, ka vëzhguar nga afër punë e bërë dhe ka falenderuar cilësinë e punimeve.

Jane Ray ka qenë e ngarkuar që të ketë një rol të ndjeshëm në lidhje me rinovimin e kopshtit të kishës në kremtimin e Dyqindvjetorit të Kishës Metodiste të East Finchley këtë vit dhe për këtë ka shpërndarë dhe një artikull të gazetës „The Archer“ ku flitet për këtë projekt. Në këtë komunikim shihet dhe një fotografi "përpara" kopshtit në të cilin e vetmja rrugë është një rrip shtrim i shëmtuar, që është ngritur nga rrënjët e pemëve dhe nuk është as i sigurtë për t'u përdorur për njerëzit e aftë. Por kjo fotografi e shtegut përpara se „Big Boss Services Ltd“ ta largonte atë tashëm ka mbetur vetëm si një meorje nga e shkuara.

Për këtë projekt „Big Boss Services Ltd“ pasi e fitoi ishte i autorizuar të krijojë një shteg konkret, të qetë, miqësor me karriget me rrota, aty ku dikur ishte shtegu i vjetër dhe i thyer, pasi disa anëtarë të rregullt të kongregacionit janë përdorues të karrigeve me rrota. Tashmë pas punës së shkëlqyer të „Big Boss Services Ltd“ është e dukshme ajo që është e rëndësishme të përdoret që ata të mund të hyjnë në kopsht si dhe në kishë. Është gjithashtu e rëndësishme që të thkesohet se është treguar kujdes nga „Big Boss Services Ltd“ që të ketë përkujdesje për çdo fëmijë me aftësi të kufizuara që viziton këndin e lojërave. Me falenderime dhe përshëndetje është përfunduar mesazhi edhe nga Arkëtari i kishës Robert Alderman.

Gjithë kjo punët e shkëlqyer e „Big Boss Services Ltd“ është bërë vetëm me fondet bamirëse për ta transformuar kopshtin në një hapësirë ​​komunitare që është e hapur për të gjithë, pavarësisht nga mosha, besimi apo lëvizshmëria. Një nga ndryshimet që u bë, sikurse e thamë është sigurimi i aksesit pa hapësirë nga rruga në një zonë të re lojërash me shërbime të buta.

Po të shkosh tashmë në Kishën Metodiste të East Finchley natyrisht do të ndjesh se falenderimet zyrtare janë mjaft meritore dhe përbëjnë një faktor më shumë për atë që flet se „Big Boss Services Ltd“ gjithnjë emë shumë pongre lart emrin e profesionistëve shqiptarë të ndërtimit në Mbretëri të Bashkuar.
52 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page