top of page

LETËR E PA BOTUAR...


LETËR E PA BOTUAR E SANÇO PANÇOS PËR DON KISHOTIN…

Nje poezi nga Myslim Maska

I DASHUR IMZOT!

Ishe dhe ngele,

Një budalla,

Një i mënçur, i çmëndur,

Një GJENI!...

Unë erdha si idiot

Pas teje

Mbase më mahnite

Mbase më gënjeve…

Por, siç thotë Dylqina

Dhe gomari im,

Pa Don Kishotër bota,

S’do kishte kuptim… 6 – shtator – 2o22

49 views2 comments

댓글 2개


I nderuari dhe i respektuari Poeti, Shkrimtari i talentuar z.Ggjergji! Gjitmone i kurdondodhur.

Faleminderit per interpretimin lakonik, bashkekohor dhe besueshmerine jetesore te poezise

sime: " Leter e pa botuar"... Eshte i veshtire " Don Kishoti".

Lavdi Servantesit te pavdekshem, qe diti t'i flas te ardhmes...

Faleminderit, respekt, Myslimi

좋아요

Kozma Gjergji
Kozma Gjergji
2022년 9월 06일

Përgëzime i dashur Myslim për "gjetjen" e kësaj "letre të pabotuar" të z.Pança plot vlerësime superore për prijësin e tij famëmadh Don Kishotin, të cilin edhe sot janë me miliona që e ndjekin vendosmërisht në misionin e marrëzive dhe aventurave sa heroike aq dhe komike.

좋아요

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page