top of page

Eja në qershor


Eja në qershor

Fatmir Terziu


Eh, qershiza ime mjaltë,

kridhu tek zemra ime me vrap

Është ende maj!

Dëgjo rrahjet e saj,

këngën e zogjve në korr

e ç'ne pastaj?

Të mahis në prill e të përkujdes në maj,

aromë dhe shije skuqesh e mbarë,

çfarë kënaqësie e paparë,

më vjen në buzë, të përkëdhel me dorë,

mos u vono, eja më 19-të qershor.

35 views0 comments

Commentaires


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page