DITA E PESTË ME SHAKATË VLONJATE


NJË STUDENTE NGA VLORA NË TREN

DITA E PESTË ME SHAKATË VLONJATE

Nga Luan Çipi

Në takimin me pensionistet vlonjat me banim në Tiranë, së bashku miq e shok të hershëm qysh nga fëmijëria, nisi të tregoj sërish T.P., pedagog nga Vlora. Ai këtë radhë kujtoi një ngjarje rinore të një shokut të tij vlonjat, që për intimitet nuk e identifikoi dhe vetëm sa e vuri virtualisht ngjarjen në gojën e tij:

Student në vitin e fundit të fizikës, kisha dy dëshira kryesore, më tregoi një natë dimri, shoku im: -kërkoja me këmbëngulje raste për të vërtetuar në praktikë ligjet që mësoja për fizikën