top of page

Del në dritë një libër i ri i Timo Mërkurit


Del në dritë një libër i ri i Timo Mërkurit


Shtëpia Botuese "Beqir Musliu" ka përgatitur për botim dhe nxjerr në dritë librin e shkrimtarit, poetit dhe kritikut shqiptar, Tmo Mërkuri me titullin mjaft domethënës, „Letërsia si shpëtim nga „Rrufetë Zeusiane“ (Rreth disa veprave letrare të krijuesve të Kosovës Lindore). Lajmi e ka bërë të ditur në rrjetin social Facebook botuesi Sabit rrustemi, një shkrimtar dhe një poet me emër në letrat shqipe.

Autori i këtij libri, Timo Mërkuri për këtë botim shpehet: „Faleminderit miku dhe botuesi Sabit Rrustemi , mirenjohje redaktorit Anton Nik Berisha, respekte Shtëpisë Botuese "Beqir Musliu" miq e dashamirës për këtë botim me shkrime të mia për autorë të Kosovës Lindore.. Ndjehem i nderuar dhe teper mirënjohës për botimin e këtij libri të ri. Sidomos i angazhuar për në të ardhmen....“

99 views1 comment

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page