top of page

“Big Boss Services UK Ltd” 10% më pak për klientëtAlbanian Post

Kompania tashmë e mirënjohur e fushës së ndërtimit, që drejtohet nga biznesmeni mjaft i suksesshëm Gazmend Cufaj vjen me surpriza të tjera. Kështu “Big Boss Services UK Ltd” tashmë ka bërë ofertën e parë të punimeve të saj, duke ulur për një periudhë 1 mujore çmimet e shërbimit profesional në masën 10 përqind për të gjithë klientët e saj. Më parë kjo kompani ishte nga të parat e BM që afroi shërbim pandërprerje në kushtet e Covid-19.

Kjo ndodh në një kohë kur analistët mendojnë se Aksionet e ndërtuesve të shtëpive në Britani mund të dëshmojnë një investim të fortë nëse çmimet e pronave kanë një "ulje të butë" dhe nuk bien më shumë se 10 përqind këtë vit.

Pak kohë më parë thuhej kështu: “Tregu i strehimit ka ndalur javët e fundit që kur Mbretëria e Bashkuar hyri në bllokim.Shumica e vendeve të ndërtesave janë mbyllur, agjentët e pasurive të patundshme janë mbyllur, përfundimet janë në ndalesë dhe pamjet janë në fund të shkëmbit, ndërsa njerëzit qëndrojnë në shtëpi, ndërsa shumë marrëveshje hipotekare kanë qenë të ngulitur. Aksionet e ndërtuesve të shtëpive kanë marrë një shqetësim si rezultat, por analistët presin që disa kompani, veçanërisht ato që shesin shtëpi me çmime më të ulëta, të kërcejnë mbrapa, pasi ato kanë grumbulluar para dhe nuk do të dëmtohen të gjithë blerësit.” Edhe pse kjo s’ka të bëjë direkt me këtë kompani, ajo që afrohet nga shërbimet e saj, pak a shumë ka një lidhje me këtë pikë. Kështu drejtuesi i kompanisë mendon se me këtë ndërhyrje, ai edhe ndihmon klientët dhe bëhet kështu i pari që njeh plagët e dhimbshme të kësaj fushe, ku mendon se duhet bërë oferta në fjalë.

26 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page