top of page

BATICË & ZBATICË...


Iliriana Sulkuqi

BATICË & ZBATICË... ...DHE I THA VALËZA DETIT: - Sapo afrohem të puthem me BREGUN..., më tërheq zvarrë pas vetes tënde, ende pa më mbaruar koha e LIRISË sime..., ende pa ia prekur BREGUT - Pritjen ...

...Dhe Deti:- Lotët që BREGU t'i kripi pafundësisht - t'i fshehësh te unë, thellësisht... Iliriana-........... Brooklyn & Deti Adriatik, Deti Jon(ë)... {Në ç'pikë të Globit më je fshehur, Bregu i mbërritjes sime, kur unë ende jetoj e pafrymë, për TY...?} (ps: Pa foto shoqëruese. Malli dhe Dashuria janë subjoshiencë shpirtërore)

22 views0 comments

Comentários


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page